Theo Verbiesen

Tilburg ,

Steek een kaarsje aan

Dit monument is gemaakt door Simone

Herinneringen aan Theo Verbiesen

Het verhaal van Theo Verbiesen

Lieve papaDe klok zegt me dat het inmiddels 1.00 is geweest. Ik ben zo moe van de afgelopen uren. Wat is er veel gebeurd.

Afgelopen vrijdag belde Annie dat u zich niet goed voelde. Ik ben meteen in de auto gesprongen en gekomen. Toen de huisarts er eenmaal was deed u zich beter voor dan dat u eigenlijk was.

Iets wat u eigenlijk altijd al deed. Ik kan me u niet anders herinneren dan als een hardwerkende papa en iemand die veel voor andere deed. Teveel weleens. De laatste jaren ging u toch wel achteruit. De contacten werden minder met andere mensen. Uw wereld werd een heel stuk kleiner. Dat deed u veel pijn, u zei dat niet maar we zagen het wel. U kon het niet meer opbrengen om er op uit te gaan. Mensen bleven weg en u kon het niet altijd meer opbrengen om contact te zoeken.

In december vorig jaar volgde weer een opname. Weer wat ingeleverd. Weer een stapje achteruit.Tot afgelopen vrijdag. Het kaarsje gaat steeds verder uit. Zondag toch naar het ziekenhuis. Na een slopende avond en nacht op de ehbo gaat u die nacht nog over naar het 2steden. Hier worden de operatie en de bijbehorende risico's doorgesproken. Rond 11 uur worden we gebeld door het ziekenhuis met de vraag of we willen komen. De situatie verslechterd zo snel dat we eigenlijk geen keuze hebben en samen besluiten om voor de operatie te gaan. We hebben nog een allerlaatste foto gemaakt en bij de ok afscheid genomen.

Maandag 15.07: we worden gebeld en dan weten we dat het voorbij is.Papa, wat ben ik blij dat u, Daan nog heeft mogen leren kennen, ons trouwen heeft mogen meemaken en nog vele andere mooie herinneringen zal ik nooit vergeten.Zoals ook op Facebook door mij vermeld:Dankjewel dat u mijn papa wilde zijn.

We hadden ons geen betere papa kunnen wensen.U bent na 11 jaar weer samen met mama.

Geef je haar een knuffel van ons?Ik wil nog een aantal personen bedanken.

Annie dankjewel dat je er was voor papa.

Tante Noor bedankt voor de steun op het ziekenhuis en voor alle andere dingen.

Lees het volledige verhaal

Levensloop
Theo Verbiesen

Geboren

20-10-1939

Hennie van de Sande

18-06-1969

Overleden Hennie van de Sande

20-04-2005
Bekijk volledige tijdlijn

Deel dit monument met vrienden, familie, kennissen: