Onze lieve dochter en kleine zus

Naomi Munneke

Zutphen, Zutphen,

Het leven ging te snel met jou

Steek een kaarsje aan

Dit monument is gemaakt door Yvette Giesen

Herinneringen aan Naomi Munneke

Het verhaal van Naomi Munneke

“Ik hou van jou helemaal tot aan de maan, zegt Hazeltje en hij doet zijn ogen dicht. Dat is ver, zegt grote Haas. Dat is heel, heel erg ver. Grote haas legt Hazeltje voorzichtig in zijn bedje van varens. Hij geeft hem een nachtzoen, Slaap lekker. En terwijl grote haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: Ik hou van jou tot helemaal aan de maan EN TERUG”

Een stukje tekst uit het boekje “Raad eens hoeveel ik van jou” die door de mama en grote zus is voorgelezen op de begrafenis van Naomi. Op 28 januari 2016 hoorde we dat onze jongste dochter ongeneeslijk ziek is, een dag die we nooit zullen vergeten. Een stofwisselingsziekte en wel Tay-Sachs. We zouden nog een paar mooie maanden met haar hebben om herinneringen te kunnen opbouwen, werd ons gezegd door de neuroloog. Helaas zijn dit enkele weken geworden. Naomi mocht maar 13 maanden oud worden.

We hebben machteloos moeten toekijken hoe je van gezonde vrolijke baby in 3 maanden tijd steeds zieker werd. Het bij haar zijn en haar laten weten hoeveel we van haar houden is alles wat we nog konden doen.

Lieve Naomi nog iedere dag missen we je vrolijke lach, dat leuke aanstekelijke schaterlachje van je. We houden van jou tot helemaal aan de maan EN TERUG. Liefs Pa, ma en grote zus Joëlle
Lees het volledige verhaal

Deel dit monument met vrienden, familie, kennissen: