Dalisay de Boer

Hoorn, Alkmaar,

Stay Strong!

Steek een kaarsje aan

Dit monument is gemaakt door Patricia de Boer

Herinneringen aan Dalisay de Boer

Het verhaal van Dalisay de Boer

Als jong meisje was je altijd vrolijk, aan het dansen en zingen, grapjes uithalen, een vrolijke dartel, tikje ondeugend maar vooral erg lief en stond je altijd al klaar voor anderen.

De overgang naar het voortgezet onderwijs leek ook heel goed te gaan, tot dat we in december ontdekten dat je slachtoffer was geworden van de vreselijke ziekte anorexia. We gingen door pieken en dalen met elkaar en vele opnames in klinieken. Het was een zware strijd voor je! Ongeveer een jaar geleden werd het alleen maar zwaarder voor je, het was een oneerijke strijd, je was op gezond gewicht, maar de gedachtes waren zo sterk! Je ging jezelf beschadigen om de spanningen tegen te gaan en er kwamen steeds meer gedachtes over de dood. Vele pogingen volgden en gelukkig wist je ze altijd te boven te komen, tot die verschrikkelijke dag op donderdag 18 mei. Je nam zelf het besluit om die rottige geachtes te stoppen en te kiezen voor je rust, er is nog keihard gestreden om je te redden, maar uiteindelijk ben je op 19 mei echt overleden.

Wat heb je hard gevochten meisje! En hoe sterk moet je zijn om deze beslissing te maken. We missen je vreselijk, maar de gedachte dat jij nu eindelijk rust hebt houdt ons sterk. Zoals jij zou zeggen : "Stay Strong! ".We houden van je lieve Dalisay en we gaan met omze stichting Dalisay-Recovery ervoor zorgen dat één van jou mooie doelen verwezenlijkt wordt.: voorkomen dat er nog meer slachtoffers komen aan deze vreselijke ziekte.
Lees het volledige verhaal

Deel dit monument met vrienden, familie, kennissen: