Arno Verhagen

Zwolle,

'Goodbyes are only for those who love with their eyes. But for those who love with their heart and soul there is no such thing as separation'

Steek een kaarsje aan

Dit monument is gemaakt door Sanne en Anna Verhagen

Herinneringen aan Arno Verhagen

Ik vertel ze ons verhaal - 26-03-2012 voorgedragen aan Arno

Ik vertel ze ons verhaal…
Een verhaal van liefde en geluk, van puurheid en volmaaktheid. Ons verhaal is begonnen in maart 2007. Tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek t.b.v. mijn stage in het bedrijf waar jouw hart en ziel altijd hebben gelegen, heb ik je voor het eerst ontmoet. Ook al heb ik wel eens geroepen dat het tussen ons geen liefde op het eerste gezicht was, toch kan ik jou als enige persoon nog helemaal uittekenen. In je spijkerbroek, met paarse Gentiluomo overhemd met je cognac riem en schoenen. En je grote mond. Misschien moet ik mijn uitspraak in twijfel trekken?!
Tijdens mijn stageperiode hadden we altijd leuk contact. Op een gegeven moment vroeg je me mee op vakantie, dat vond ik maar niks, want ik was emotioneel nog niet toe aan onze relatie. Tot de bruiloft van Monique en Louis en daaropvolgend de begrotingsvergadering. Ineens was er voor mij geen twijfel meer en ben ik mijn gevoel gaan volgen. Ik ben hiervoor heel dankbaar. Want het heeft me jou gebracht, een leven met grote intensiteit, met geborgenheid en vertrouwen, een leven met het grootste geluk en liefde in puurheid. Het heeft ons ook Anna gebracht, onze mooie dochter, ons kleine grote wonder.
Vanaf ons eerste afspraakje bij jou thuis, na onze eerste kus in jouw keuken, zijn we niet meer van elkaars zijde geweken. We hebben tijden gekend met hoge pieken, maar ook met diepe dalen. Je hebt een moeilijke periode gehad met het loslaten van het opvolgersschap in jullie familiebedrijf. Een tijd met onrust en een zoektocht naar rust. Ook een periode waarin wij onze intrinsieke waarden hebben ontdekt. Thuis als baken van hoop en vrede. Gelukkig hebben we ondanks deze moeilijke periode, die zijn sporen zo her en der nog na heeft gelaten de laatste maanden voor het openbaren van jouw ziekte, altijd naar geluk gestreefd. We hebben mooie momenten beleefd. We hebben mooie reizen gemaakt naar Tenerife, Ameland, Turkije, Italië, Mallorca, Vlieland, Terschelling, Egypte en Euro Disney. We hebben nooit iets uitgesteld, we hebben gekozen voor elkaar, we hebben gekozen voor ons huwelijk, we hebben gekozen voor ons grote geluk Anna.
Wat een geluk voel ik van binnen als ik herinneringen ophaal. Je bent mijn grote liefde, mijn kompas, mijn fundering, mijn man, mijn vriend, mijn maatje, lieve mede-ouder, mijn alles. Je hebt mij mede gevormd tot wie ik nu ben.
Wat zal ik je missen en wat voel ik een verdriet, een gelukkig verdriet. Wat wil ik graag nog jaren geluk en liefde met je delen, in je mooie blauwe ogen kijken, genieten van je gefluit, genieten van jouw liefde voor Anna, je armen om mee heen voelen, je gekriebel op mijn rug, je gepuf en gesteun, genieten van je aanwezigheid.
Ik vind het moeilijk je voorlopig los te moeten laten, maar ik weet dat het moet. Wat geeft het mij kracht en blijdschap te voelen dat je op me wacht en dat we ooit weer samen zullen zijn.
Ik zal je nooit vergeten en ik beloof je dat Anna haar vader leert kennen. Ik beloof je ook dat ik geloof en blijf geloven in ons en ik zal ons verhaal blijven vertellen.
Ik heb je lief met heel mijn hart.
Voor altijd de jouwe,
Sanne.
Lees het volledige verhaal

Levensloop
Arno Verhagen

Geboren

22-09-1980

Sanne van den Belt

05-07-2010
Zwolle

Anna Sofie Verhagen

07-08-2011
Zwolle
Bekijk volledige tijdlijn

Deel dit monument met vrienden, familie, kennissen: