zo eerlijk, zo moedig en zo trouw...

Arie W. de Wendt

Haarlem, Amsterdam,

Loyalty is more than a word, it's a way of life!

Steek een kaarsje aan

Dit monument is gemaakt door Marijke de Wendt

Herinneringen aan Arie W. de Wendt

Het verhaal van Arie W. de Wendt

Arie de Wendt, in Haarlem geboren op 31 oktober 1960. Hij was de oudste van 5 broers. Arie was in de eerste plaats een familieman maar ook zijn vrienden waren heel belangrijk voor hem. Het maakte niet uit wat hij aan het doen was, als zijn familie of vrienden hem nodig hadden liet hij alles vallen om er heen te gaan en te helpen.

​Arie reed graag in zijn auto en ging graag op vakantie maar dan wel 'n luxe vakantie. Arie hield ook erg van zijn werk. Hij praatte daar altijd erg gepassioneerd over. Zijn werk was zijn trots en hij deed er alles aan om zijn opdrachten goed uit te voeren.

Als hobby mocht Arie graag bowlen. Hij was een 198 gemiddelde bowler en heeft jaren huisleague en nationale league gespeeld. Verder was Arie al vanaf zijn jeugd een Elvis en ABBA fan. Toen Arie tussen de 18 en 25 jaar was kleedde hij zich ook als Elvis met bling-bling, fancy shirts, sjaaltjes en riemen met brede gesp om zijn broeken.

Arie had altijd een ongelofelijk vertrouwen in eerlijkheid en rechtvaardigheid. Hij trok nooit partij en wilde altijd twee kanten van een verhaal horen voordat hij een oordeel velde. En dan nog had hij voor beide partijen een begripvol oordeel (soms tot mijn ergernis). Je moest het echt bont maken om in Arie zijn zwarte boekje te komen.

Wie was Arie? Arie was een vriend, een kameraad en een harde werker. Hij genoot van het leven en ondanks de waarschuwingen zag hij alleen maar positiviteit. Arie rookte niet en Arie dronk niet (zelfs bier vond hij vies) maar Arie was gek op 7up, Cola en lekker eten. Hij moest altijd op zijn gewicht letten. Omdat Arie al 2 keer eerder een waarschuwing had gehad van zijn hart aten wij elke dag gezond. Het maakte niet uit of hij ploegendiensten werkte, elke dag was er een gezonde en vers gekookte maaltijd. Daar hield hij van alhoewel hij een hamburger, tosti of sateetje op zijn tijd ook lekker vond.

Wat mij het meest van Arie bij blijft is zijn geduld, zijn zelfbeheersing en zijn begrip voor anderen. Arie was een mensen mens.

Ik mis hem... Arie was mijn leven, mijn wereld, mijn beste vriend, mijn minnaar, mijn soulmate, mijn allessie.
Lees het volledige verhaal

Levensloop
Arie W. de Wendt

Geboren

31-10-1960

Militaire Dienst

10-11-1979
Arie was chauffeur bij de infanterie.

Getrouwd met Marijke de Wendt-Teeuwen

18-09-1995
Getrouwd in Kissimmee, Florida, USA
Bekijk volledige tijdlijn

Deel dit monument met vrienden, familie, kennissen: